Skurmaskiner

Vi på Högtryckscenter har nämligen ett stort utbud på städmaskiner och skurmaskiner från marknadsledande varumärken. Märken som vi därmed erbjuder dig är Wetrok, Nilfisk, Dynajet och Cleanfix. Du kan således välja skurmaskiner i modeller som är singelskur, sådana du går bakom eller modeller där du sitter på din skurmaskin. Vad du än har för önskemål och vilka dina behov är, kan du därmed hitta din skurmaskin hos oss.

Skurmaskin som du går bakom

Vi har flera modeller av denna sort i olika märken. De passar bra för lite mindre utrymmen, eftersom de är enkla att svänga med. På vissa modeller kan du justera handtagens höjd, vilket gör att personer i olika längd har enkelt att jobba med den. Till exempel på Wetrok Bolero kan du snabbt byta ut vattentanken, utan att behöva använda något verktyg. Den har dessutom två olika stora tankstorlekar, endera en som rymmer 10 liter eller en som rymmer 20 liter vatten. Därtill har den mycket ny teknologi, som också gör att själva användningen är lätt och du kan snabbt byta ut suggummin på den.

Skurmaskiner som du sitter på

Då du har stora ytor, exempelvis i industrier, att tvätta är en modell där du kan sitta på oftast den bästa lösningen. De har stor tankkapacitet och ger garanterat ett rent och hygieniskt resultat. De har ett automatiskt doseringssystem, som därmed är både miljlövänligare och mer ekonomiskt. Till exempel hos Nilfisk BR755 är miljöaspekten i fokus. Den använder minimalt med vatten och kemikalier. Ändå är den mycket ergonomisk, därtill även effektiv i användning och mycket pålitlig. Dessutom har den en låg ljudnivå, vilket är bra för både användaren och personer i omgivningen. Denna modell är också utrustad med en Ecoflex-funktion. Detta innebär alltså att doseringen av rengöringsmedlet och vattnet ökar för 60 sekunder. Detta är bra då du ser en ingrodd smutsfläck som behöver lite extra skurning.