Företagsstädning Stockholm

Som städfirma Vallentuna både kontors-, butiks- och företagsstädning Stockholm, även flyttstädning när behovet finns. Både stora samt små utrymmen håller vi därmed rena. Dessutom kan vi leverera era hygienartiklar och även kontorsmaterial till anpassade priser.

Ett företag behöver hålla rent, inte minst för att kunderna ska trivas. Dock är det lika viktigt även för personalen att det är rent och snyggt där de jobbar. Alla blir mer effektiva då det är ordning och reda.

Skräddarsydd städplan

Varje kund har sitt egna behov av städningen, därmed skräddarsyr vi städplanen enligt vad kunden vill att den ska innehålla. I avtalet framgår sedan tydligt vad som hör till städningen.

I vår städning använder vi miljövänliga rengöringsmedel, därtill använder vi så lite vatten som det är möjligt. Moppar och städtrasor tvättar vi regelbundet, därmed återanvänder vi dem så länge som möjligt. Sopor som kommer från städningen källsorterar vi också.

Nöjda kunder

Våra kunder är mycket nöjda med vår service och vi har avtal med många företag. Vi vill också gärna ha ditt företag som kund hos oss på Rent Hemma. För att vi inte ska vara i vägen för dina kunder eller personalen, städar vi därmed varje dag på veckan. Vi kommer då överens om när själva städningen ska äga rum.

Vår städpersonal har alla genomgått en internetutbildning samt skrivit på ett avtal om sekretess. Alla har ett behörighetskort som de kan visa upp vid behov. Vår städpersonal har fasta rutiner då de ska hantera nycklar, larmkoder och andra personliga uppgifter.

Ditt företag vill ha städning

Då ditt företag vill att vi ska börja städa hos er, tag då kontakt med oss via telefon, skicka ett majl eller så kan du även fylla i en intresseanmälan via vår nätsida. Efter det kontaktar vi snabbt dig, då bestämmer vi datum och tid för en provstädning. Vi kan redan inom två veckor få in tiden för provstädningen hos ditt företag.