Ta hjälp med svåra beslut

Ibland är det svårt att fatta beslut på egen hand, då kan vi rekommendera att spå dig själv. Även om du har vänner och familj att prata med räcker det inte alltid. Du som är ute efter svar och vägledning kan behöva ta hjälp av en tarottolkare. Det är inte lätt att förstå livet alla gånger men med rätt vägledning går det oftast lättare!

Bra frågor att ställa

Oavsett om du är ute efter svar om det förflutna, nutiden eller framtiden kan en tarottolkare via tarotlinjer  och tarotkort vägleda dig och hjälpa dig att hitta svaren.

Det förflutna:

  • Det finns alltid något att lära sig av en relation som tagit slut. Även om det inte känns så när det precis tagit slut.
  • Vad är det du själv undviker som hindrar dig att nå framgång i livet? I relationer, socialt och även för arbete.
  • Är det något du håller fast vid som hindrar dig att gå vidare? Och hur släpper du detta på lättaste sätt?

Nutiden:

  • Hur ter sig din nuvarande situation? Finns det något som kommer att ändras eller bör ändras?
  • Vad är det du påverkas av i nuläget? Och varför?
  • Behöver du ta dig ur nuvarande situation? Fråga korten vilka steg du bör ta.

Framtiden:

  • Kommer en viss person att stanna i ditt liv och hur påverkar det dig?
  • Bör du ta dig an det kommande projektet eller inte?
  • Hur ska du själv hantera kommande situation?

En tarottolkare kan hjälpa dig att få svar på alla dessa frågor. Men dessa frågor är endast exempel. Kanske har du något helt annat i åtanke?!

Ha i åtanke vid en tolkning

För det första är det viktigt att du har respekt för korten, även vid tarot online. För det andra bör du ha i åtanke att det är upp till dig själv att följa råden du får. Det är du själv som har ansvar för ditt liv. Ställ inte samma fråga om och om igen. Om korten redan har gett dig svar är det upp till dig att följa råden eller inte.

Rekommendationen är att låta det gå minst tre månader mellan gångerna du lägger en stjärna om samma fråga. Detta gäller även för tarot online. Missbruka inte kortens goda vilja! Ett rådkort går bra att ta varje dag. Men absolut inte för varje litet problem. Det är i slutändan upp till dig att ta råden till dig och utföra förändringen i ditt liv.

Ofta kan det hjälpa att skriva ner frågan med lite mer information. Så som tidsperiod och dina egna känslor kring situationen. De gånger du använder dig av tarot online bör du inte ställa mer än tre eller fyra frågor. Och fundera på om du verkligen vill ha svaret! Alla gånger är du inte redo att ta emot de svar och råd du får av korten.

Ha ett öppet sinne

När du vänder dig till en tarottolkare bör du ha ett öppet sinne. Om du inte är redo för de svar och råd du kommer få kommer heller ingen förändring att ske. Ett riktigt bra råd är att skriva ner frågan du har innan korten läggs. På så sätt kommer du ihåg hur du har formulerat dig. Och det går inte heller att ändra på frågan för att svaret ska passa bättre.

Dessutom bör du komma ihåg att inget är satt i sten. Livet kan alltid ändra sig! I takt med att livet ändrar sig ändras även svaren på dina frågor. Eftersom energi inte går att skapa eller försöra kan den endast omvandlas. Men energin kommer inte att omvandlas förrns du själv väljer att göra det!

Vid en tarottolkning med tarotkortlek kan det vara svårt att ta in all information på direkten. Men i slutändan kan det verkligen hjälpa dig att komma vidare i livet!