Laga mobilen istället för att köpa ny

Det har hänt oss alla, mobilen glider ur handen och skärmen går i tusen bitar. Det är fruktansvärt irriterande att behöva lämna mobilen på lagning då de allra flesta av oss är i princip beroende av mobilen. Om det inte är för jobbets skull är det för att vara tillgänglig för andra eller sociala medier. Hur som helst behöver du få mobilen lagad så snabbt som möjligt.

Byta glas den vanligaste lagningen

Att byta glas Samsung eller iPhone är det allra vanligaste jobbet på en reparationsfirma för mobiler. Eftersom glaset är väldigt skört går det lätt sönder. Och det är varken snyggt eller funktionellt att ha en trasig skärm. Att laga iPhone är inte dyrt jämfört med att köpa en ny! Och tack vare detta är det verkligen värt det att laga mobilen och spara pengar genom att slippa köpa en ny mobil.

Är det batteriet som krånglar?

Ibland händer det att batteriet inte tar emot laddning. Eller helt enkelt laddar ur alltför snabbt. Hur länge du än låter mobilen ligga och ladda. Ett enkelt batteribyte Samsung tar hand om problemet på nolltid. För visst kan det vara skönt att slippa köpa en helt ny mobil bara för batteriets skull?! En del av oss blir fästa vid mobilen vi har och vill inte gärna byta.

Ett miljövänligt val

Att ha en mobil är inte särskilt dåligt för miljön. Däremot är det fruktansvärt dåligt för miljön att tillverka nya mobiler. På grund av detta är det mycket bättre för planeten och miljön om du väljer att laga din trasiga mobil istället för att köpa en ny. Dessutom är det som sagt mycket billigare. Plus att du oftast får garanti på arbetet som blivit utfört. Gör din del för planeten och skippa att köpa en ny mobil!