Arbetar du hemifrån?

Hemmakontoret är numera den viktigaste delen i många hem.
Där man tidigare suttit och spelat något eller gjort annat för nöjes skull får man numera sitta och arbeta på.
Många yrkesgrupper har fått förflytta sitt arbete till sitt hem och detta har medfört att ett del tekniska lösningar har fått bli förbättrade eller fått bytas ut.

Friheten man har i sitt hem där man kan arbeta lite vart man vill och när man vill har ställt mer krav på utrustningen. Dom allra flesta arbetar från en laptop  som man kan ta och flytta runt så att man varierar sin arbetsplats och position.

I vissa fall så har detta inneburit problem där man inte fått en bra uppkoppling till sitt internet för att routern har befunnit sig i andra sidan av huset.
Att införskaffa sig en wifi-förstärkare är en bra ide för dom flesta så man har en större frihet att sätta sig att arbeta var man vill i sitt hem.

Eftersom allt fler arbetar hemifrån så har behovet av datahjälp ökat och det finns företag som inriktar sig på detta att hjälpa till med tekniska lösningar i ett hem.
På en arbetsplats så brukar man i dom flesta fallen ha en tekniskt kunnig medarbetare som kan hjälpa en med sina problem eller en dedikerad datasupport.

Det kan röra sig om allt möjligt när man fått problem med sin dator och i flera fall kan det vara väldigt tidskrävande att ta hand om problemen själv.
Genom att ta hjälp av ett supportföretag så sparar man ofta in massor av tid som kunnat gå till sitt arbete.

Ofta handlar datorproblem om en bristande uppkoppling till internet på grund av felaktigt inställd eller helt enkelt för gammal hårdvara.
En gammal router klarar inte av att ta hand om flertalet enheter trådlöst och i dessa fall så är det bara en uppgradering som krävs.